Home / Doesburg-Regiobode / Lezing over verdwenen dorpen

Lezing over verdwenen dorpen

DOESBURG – De PCOB- afdeling Doesburg en omgeving houdt dinsdag 29 januari van 14.30 tot 16.30 uur weer een bijeenkomst in het restaurant van Grotenhuys. Zowel leden als andere belangstellenden zijn welkom. Dit keer geeft Bert Stulp een lezing over verdwenen dorpen. Door natuurrampen en menselijk toedoen verdwijnen er regelmatig dorpen. Bert Stulp heeft hier een studie van gemaakt en kan daar boeiend over vertellen. Hij heeft er zelfs boeken over geschreven.

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.