Lezing over vasten en detox

LOENEN – Onder de noemer Activeer Je Innerlijke Arts wordt vrijdag 25 januari in Loenen een lezing gehouden over vasten en detoxen. Tijdens deze lezing komt onder andere aan bod waarom vasten iets heel natuurlijks is en hoe iemand door regelmatig te vasten gezond kan blijven en het zelfgenezend vermogen kan versterken. De lezing duurt van 19.30 tot 21.30 uur en vindt plaats bij Yoga in the Woods aan de Dalenk 21 A in Loenen. De kosten bedragen 5 euro. Aanmelden kan bij Anna via info@puurgenezen.nl of tel. 06 – 22966282 of bij Gerlinde via info@voedingvoorlichaamengeest.nl of tel. 0636006688.

www.yogainthewoods.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.