Lezing over dromen

BRUMMEN – Op zondag 20 januari houden de Vrijzinnigen IJsselstreek een bijeenkomst over dromen. Nanske Kuiken verzorgt hierover een lezing in het kerkje aan de D.A. van Vuurenstraat 10 in Brummen. Op deze ochtend wordt ingegaan op wat dromen zijn en wat ze te zeggen hebben. Ook krijgen bezoekers tips om hun dromen beter te kunnen onthouden. Nanske Kuiken is verbonden aan het ITIP School voor leven en werk. Ze is senior begeleider in verschillende opleidingen waaronder de Dromenopleiding. De lezing begint om 10.00 uur. Voor leden is de lezing gratis, gasten betalen 10 euro inclusief koffie of thee.

www.vrijsselstreek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.