Lezing over de tuinen van Mien Ruys

SPANKEREN – Monique Bruins Slot verzorgt donderdag 17 januari om 19.30 uur een lezing over de tuin van Mien Ruys. Dit doet zij in de Kerkhorst in Spankeren, op uitnodiging van Groei en Bloei Veluwezoom.

De tuinen van Mien Ruys zijn in 1924 ontstaan door de creativiteit en het enthousiasme van één vrouw. Tuinarchitect Mien Ruys heeft 70 jaar haar ideeën over beplanting en tuinarchitectuur gebruikt om fascinerende tuinen te maken. Wie was Mien Ruys en welke ontwikkelingen heeft zij in die 70 jaar meegemaakt. Hoe kreeg ze het voor elkaar om als vrouw de meest invloedrijke tuinarchitect van Nederland te worden? Haar erfenis is indrukwekkend en de Stichting Mien Ruys beheert deze zorgvuldig. Monique Bruins Slot is coördinator in de Tuinen van Mien Ruys. Samen met een team van betaalde krachten en een grote groep vrijwilligers worden de Tuinen in stand gehouden, zodat het nog steeds zeer de moeite waard is om ze eens te bezoeken.
Het bijwonen van de lezing in Spankeren is gratis voor leden van Groei & Bloei. Andere belangstellenden betalen 3 euro entree.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.