Home / Doesburg-Regiobode / Leescafé in de Gasthuiskerk

Leescafé in de Gasthuiskerk

DOESBURG – Het eerste maandelijkse Leescafé van Gasthuiskerk Doesburg van het jaar wordt gehouden op woensdag 23 januari vanaf 10.00 uur. In deze bijeenkomst gaat het over romans en gedichten, fictie en non-fictie, dagbladen, glossy’s en magazines. Boek en Buro Doesburg presenteert de laatste literaire oogst en wie wil, kan vertellen over een boek van zijn of haar keuze. Tijdens het Leescafé liggen op een lange tafel de laatste nieuwe boeken uitgestald. Dat nodigt uit om samen te praten over boeken en over schrijvers, onder het genot van een kopje koffie of thee. De boeken zijn ook te koop, maar dat is niet het uitgangspunt. De toegang gratis.

Lees ook

Digitaal café Doesburg weer van start

DOESBURG – Het Digitaal Café Doesburg gaat maandag 10 mei weer van start. Dit is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.