Home / Belangrijk / Lathumse avond met Seanma

Lathumse avond met Seanma

LATHUM – De Stichting Vrienden van de Lathumse Kerk houdt vrijdag 25 januari weer een Lathumse avond in de Lathumse kerk. Deze avond verzorgt de groep Seanma een concert met Keltische luisterliedjes en aangrijpende ballades. In het oud-Keltisch betekent Seanma muziek of muzikant. De Kelten en met name de Ieren zijn echte verhalenvertellers en daarom vergeet Seanma de verhalen achter de muziek niet. Met passie vertelt Seanma over de herkomst van de gespeelde liederen en de anekdotes die er mee verbonden zijn. Af en toe maken de muzikanten een uitstapje naar een andere cultuur, die dan toch weer naadloos bij hun muziek blijkt aan te sluiten. De avond begint om 20.00 uur. De entree bedraagt 10 euro, inclusief koffie vooraf en een drankje tijdens de pauze. Toegangskaarten zijn te bestellen via e-mail vvlk@chello.nl of via tel. 0313 – 631915. Tevens zijn kaarten, zolang de voorraad strekt, te koop voor aanvang van het concert.

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.