Home / Nieuws / Laag-Soeren sluit feestmaand af met nieuwjaarsreceptie

Laag-Soeren sluit feestmaand af met nieuwjaarsreceptie

LAAG-SOEREN – De decembermaand was een maand met vele hoogtepunten in het alledaagse dorpsleven van Laag-Soeren. Nauwelijks was Sinterklaas vertrokken of er werd met veel tamtam en fanfare een Soerense kerstboom geplaatst voor ’t Sprengenhus. Op het kerstconcert van Sempre Crescendo werd een gevarieerd repertoire aan kerstmuziek ten gehore gebracht. Uiteraard was er gelegenheid mee te zingen. Daarna volgden de kerstmarkt en het traditionele Kerstschieten in de Harmonie. Het oude jaar werd afgesloten met de bekende oliebollen van SCS. Op de eerste zaterdag in het nieuwe jaar vond het bekende zaalvoetbaltoernooi van SCS plaats. Met de gezellige nieuwjaarsreceptie werden de festiviteiten afgerond. Ook hier was Sempre Crescendo weer duidelijk hoorbaar aanwezig. Met hun muzikale begeleiding waren zij vaak de rode draad in en rond het veelzijdige decemberprogramma. Wederom heeft Laag-Soeren de afgelopen maand laten zien waarin een klein dorp groot kan zijn. Nog enkele dagen staat de kerstboom op het plein van ’t Sprengenhus als stille getuige van de afgelopen periode. Na zijn ontmanteling op zaterdag 12 januari pakt Laag-Soeren 2019 weer op.

Lees ook

Training Voluit Leven

REGIO – Inwoners van de gemeente Rheden kunnen dit najaar meedoen met de training Voluit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.