Home / Doesburg-Regiobode / Koffiepauze voor werkzoekenden

Koffiepauze voor werkzoekenden

DOESBURG – Op donderdag 17 januari is er van 10.00 tot 12.00 uur weer een Walk&Talk voor werkzoekenden in de bibliotheek van Doesburg. Ingrid Wassink vertelt over haar aanpak om weer werk te vinden toen ze zelf werkzoekend was. Welke stappen heeft ze gezet om te komen tot een geweldige baan die helemaal bij haar past? Ze vertelt er graag over en kan, indien gewenst, tips geven aan werkzoekenden. Om 9.45 uur staan koffie en thee klaar. Op www.biebnieuws.nl kunnen werkzoekenden zich gratis aanmelden.

Lees ook

Glasvezel in Doesburg komt steeds dichterbij

DOESBURG – DELTA Fiber Netwerk start een glasvezelcampagne in Doesburg. Als 25 procent van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.