Home / Rheden-Regiobode / Knutselen in geologiemuseum

Knutselen in geologiemuseum

VELP – Op donderdag 3 januari 2019 van 10.00 tot 12.00 uur mogen kinderen van 6 tot 11 jaar komen ‘zandschilderen‘ in het Gelders Geologisch Museum in Velp. Bij zandschilderen smeer je een tekening in met lijm, waarna je er gekleurd zand overheen strooit. Terwijl dit kunstwerk droogt, ga je ‘steengoede‘ muizen maken. Een glaasje frisdrank hoort erbij. En natuurlijk mogen de knutselwerken na afloop mee naar huis. De kosten bedragen 7,50 euro. Aanmelden kan via tel. 026 – 3642996 of via de website. Het Gelders Geologisch Museum is te vinden aan de Parkstraat 32 in Velp.

www.geologischmuseum.nl

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.