Home / Belangrijk / Klokken luiden voor Actie Kerkbalans

Klokken luiden voor Actie Kerkbalans

DIEREN – Zaterdag 19 januari luidt de Protestantse gemeente Dieren de Actie Kerkbalans in. De Actie Kerkbalans is de manier voor de leden van de kerk om hun financiële bijdrage te geven. Dankzij Kerkbalans kunnen kerkgemeenschappen functioneren en kunnen zij hun maatschappelijke functie blijven vervullen.

Samen met vele kerken in het hele land luidt die dag om 13.00 uur ook de kerkklok van de Ontmoetingskerk als start van de Actie Kerkbalans. Met het inluidmoment worden alle betrokkenen enthousiast gemaakt over wat de kerk kan betekenen. Niet alleen voor de kerkleden, maar ook voor de wereld dichtbij en ver weg. Het inluidmoment duurt van 12.30 tot 13.30 uur. Iedereen is daarbij van harte welkom.
Lejon Maaskant zal als voorzitter van het College van Kerkrentmeesters om 13.00 uur de klok luiden samen met Sander van Bodegraven, voorzitter van Stichting Het Duynhuis. Vanaf 19 januari gaan ruim zestig vrijwilligers van de Protestantse gemeente op pad om de envelop van Kerkbalans bij ruim negenhonderd adressen van de kerkgemeenschap te bezorgen en een week later weer op te halen.

www.pkndieren.nl/kerkbalans

Lees ook

Meander leest Meander

VELP – Meander is het nieuwe stripfiguurtje dat kinderen in Rheden wat moet bijbrengen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.