Home / Doesburg-Regiobode / Kliederkerk in Angerlo

Kliederkerk in Angerlo

ANGERLO – In Pioniersplek Komdersuut, naast de Galluskerk, in Angerlo vindt zondag 20 januari om 16.15 uur een Kliederkerk plaats. Gezinnen met kinderen maken samen kennis met de betekenis van verhalen uit de Bijbel. Deze keer is het thema De Schepping. De organisatie heeft een aantal spellen en activiteiten die erg leuk zijn om met elkaar te doen. De middag wordt om 18.00 uur afgesloten met een gezamenlijke maaltijd. Iedereen is welkom, het is niet nodig lid te zijn van PKN Angerlo-Doesburg. Aanmelden is gewenst in verband met de planning voor de maaltijd. Aanmelden kan via kliederkerkdoesburg@gmail.com. De deuren staan vanaf 16.00 uur open.

www.kliederkerk.nl

Lees ook

Kinderen van Herman Riewald zetten oorlogsmuseum in Doesburg voort

DOESBURG – Afgelopen februari overleed Herman Riewald. De Doesburger was de oprichter van Oorlogsmuseum de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.