Home / Doesburg-Regiobode / Kliederen in Angerlo

Kliederen in Angerlo

ANGERLO – Het thema De Schepping stond afgelopen zondag centraal tijdens de Kliederkerk in Komdersuut, het gebouwtje naast de Galluskerk in Angerlo. Tijdens zo’n Kliederkerk maken gezinnen met kinderen samen kennis met de betekenis van verhalen uit de Bijbel. Dit gebeurt middels een aantal spellen en activiteiten. Eén van de activiteiten was het tekenen van de omtrek van elkaars lichaam. De kinderen gingen één voor één op een groot vel papier op de grond liggen, zodat de ander met een viltstift een mooie omtrek om het lichaam kon trekken. Om vervolgens de ‘lichamen’ samen in te kleuren.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Meander leest Meander

VELP – Meander is het nieuwe stripfiguurtje dat kinderen in Rheden wat moet bijbrengen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.