Home / Brummen-Regiobode / Kledinguitgifte Onze Droom

Kledinguitgifte Onze Droom

BRUMMEN – Ontmoeting Onze Droom verzorgt, in samenwerking met Jannie Hietbrink van de diaconie PKN Brummen, iedere dinsdag in de oneven weken een kledinguitgifte. Deze kledinguitgifte is komend jaar op 29 januari, 12 en 26 februari, 12 en 26 maart, 9 en 23 april, 7 en 21 mei en 4 en 18 juni van 10.30 tot 12.30 uur op het Marktplein 7 in Brummen. De uitgifte is bedoeld voor inwoners uit de gemeente Brummen met een laag besteedbaar inkomen en inwoners die gebruikte kleding een tweede kans willen geven. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Sonja Leemkuil, tel. 06 – 10658315

Lees ook

Film in de buitenlucht

BRUMMEN – Op een beschut plekje in Park ‘t Goor in Brummen werd donderdag 22 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.