Kindervoorstelling Hop Hop Harry

BRUMMEN – Ter gelegenheid van de Nationale Voorleesdagen heeft de Boekensteun in Brummen wederom het succesvolle Theaterduo Kees & Koos uitgenodigd in de bibliotheek in Brummen. Zondag 27 januari om 11.00 uur wordt de voorstelling Hop Hop Harry gespeeld. Dit is een vrolijke, muzikale voorstelling vol liedjes waarbij niemand stil blijft zitten, gebaseerd op het boek Een Huis voor Harry van Leo Timmers, prentenboek van het jaar 2019. De voorstelling duurt ongeveer een half uur. Donateurs van de Boekensteun betalen 2 euro, niet-leden 4 euro entree. Graag aanmelden via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.