Home / Belangrijk / Kinderfilm: Buurman en Buurman Hebben een Nieuw Huis

Kinderfilm: Buurman en Buurman Hebben een Nieuw Huis

DOESBURG – Kinderfilmhuis De Teil in Doesburg presenteert zaterdag 5 januari om 14.00 uur de kinderfilm Buurman en Buurman Hebben een Nieuw Huis. De film duurt een uurtje en is geschikt voor alle leeftijden.

Buurman en Buurman vormen een geliefd stel bij jong en oud, waarbij ook nu weer van alles mis gaat tijdens het klussen. Zo loopt de bouw van een bijenkorf in de tuin uit op een regelrechte ramp. Een elektrische grasmaaier op zonne-energie blijkt toch niet zo’n goed idee en voor het vegen van de schoorsteen maken de buurmannen een groot gat in het dak. Een eenvoudig fitnessapparaat wordt omgebouwd tot een draaimolen en een mol in de tuin zorgt voor grote problemen. Het bouwen van een tuinhek is ingewikkelder dan je zou denken.
De entree tot de filmvertoning in Doesburg bedraagt 3,50 euro, inclusief iets lekkers na afloop. De film wordt vertoond in Het Arsenaal.

Lees ook

Kilometers druppelslang voor een Fleurige Kade in Doesburg

DOESBURG – Dankzij inzet van de bewoners, medewerking van de gemeente en financiering door diverse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.