Home / Rheden-Regiobode / Kerk-op-schootviering

Kerk-op-schootviering

DIEREN – In de Ontmoetingskerk in Dieren wordt zondag 13 januari voor het eerst een kerk-op-schootviering gehouden. Dit is een laagdrempelige viering voor kinderen tot vier jaar, hun ouders en grootouders en broertjes en zusjes. Tijdens de reguliere kerkdienst wordt in een aparte ruimte geluisterd en gekeken naar het verhaal van de bruiloft in Kana. Ook wordt er lekker gezongen. De kerk-op-schootviering begint om 10.00 uur.

Lees ook

SC EDS streeft naar open club op een vitaal sportpark

ELLECOM – SC EDS wil graag, als open club, voor alle inwoners van Ellecom en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.