Kennismaken met Nordic Walking

DIEREN – Atletiekvereniging Gelre in Dieren houdt zaterdag 26 januari een proefles Nordic Walking. Op ongedwongen wijze wordt kennis gemaakt met de basistechnieken van deze manier van sportief bewegen voor jong en oud. De kennismakingsles start om 11.00 uur bij het clubgebouw van AVGelre, aan de Kolonieweg in Dieren en duurt ongeveer 1,5 uur. De kosten bedragen 5 euro. Dit bedrag wordt geretourneerd bij aansluitende deelname aan de basiscursus die begint op 6 februari. Aanmelden voor de clinic en/of cursus is noodzakelijk en kan via e-mail nordicwalking@avgelre.nl. Voor meer informatie kunnen belangstellenden op werkdagen na 20.00 uur contact opnemen met Sjaak de Ligt via tel. 0313 – 427213.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.