Kandidaten Rabo / Burgemeester de Bruinprijs gezocht

RHEDEN – Cultuurbedrijf RiQQ is op zoek naar nieuwe kandidaten voor de Rabo / Burgemeester de Bruinprijs. Deze aanmoedigingsprijs wordt elk jaar uitgereikt aan een Rhedens talent op het gebied van kunst en cultuur.

De Burgemeester de Bruinprijs wordt door Cultuurbedrijf RiQQ uitgereikt aan beroepskunstenaars, die aan het begin van hun loopbaan staan en in de gemeente Rheden wonen of een duidelijke binding met de gemeente Rheden hebben. Aan de prijs is een bedrag van 2000 euro verbonden. Prijswinnaars uit het verleden zijn onder andere Emmy Verheij, Gerrit van Middelkoop en Floor Eimers.
Kandidaten voor de prijs van 2019 kunnen tot 15 april worden voorgedragen of zichzelf opgeven. Zij dienen werkzaam te zijn op het gebied van muziek, dans, literatuur, beeldende kunst, toneel en kleinkunst, film en fotografie of vormgeving. De voordracht dient vergezeld te gaan van een uitgebreide motivatie en een CV. Het aanleveren van geluid- en/of beelddrager kan behulpzaam zijn bij de beoordeling van de kandidaten.
Een kandidaat voordragen kan bij Cultuurbedrijf RiQQ, Postbus 322 6950 AH Dieren. Meer informatie is verkrijgbaar bij Koen van der Mark, Coördinator Productie en Organisatie, tel. 06 Р81730771 of koen@cultuurbedrijfriqq.nl.

www.cultuurbedrijfriqq.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.