Home / Nieuws / Kaartverkoop Snow White van DND Gold van start

Kaartverkoop Snow White van DND Gold van start

SPANKEREN / DIEREN – De acteurs van theatergroep DND Gold uit Spankeren zijn druk aan het repeteren voor hun nieuwste uitvoering. Op zaterdag 9 en zondag 10 februari brengen zij de voorstelling Snow White op de planken in Schouwburg Theothorne in Dieren.

Wat als …? Dat is de vraag die centraal staat in Snow White. Iedereen kent het verhaal van Sneeuwwitje en de jager die haar moet doden. Maar wat gebeurt er als Sneeuwwitje haar eigen keuzes maakt? En welke gevolgen hebben die verschillende keuzes?
Toneelgroep Dans en Drama uit Spankeren staat bekend om de originele twist die wordt gegeven aan een bekend verhaal. Zo werd eerder het sprookje over Assepoester omgetoverd tot een spannende whodunnit en speelde het verhaal van Doornroosje zich af in het ziekenhuis (foto). “Hoe onze versie van Snow White er uit gaat zien, houden we natuurlijk nog even geheim, maar dat het een typisch DND-stuk wordt met humor, dans, film en een mooi verhaal, dat is zeker”, aldus de toneelgroep, die belooft dat er weer flink gelachen kan worden.

Snow White is te zien in Schouwburg Theothorne: op zaterdag 9 februari om 20.00 uur en zondag 10 februari om 14.00 uur. De kaartverkoop voor Snow White is inmiddels gestart. Kaarten kosten 8 euro en zijn verkrijgbaar via de leden of door een e-mailtje te sturen naar dansendrama@outlook.com.

Lees ook

Baader langer sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG – Baader, voorheen Linco Food Systems, gevestigd aan de Broekhuizenweg in Doesburg, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.