Home / Doesburg-Regiobode / Jubilarissen gehuldigd in clubhuis GSV’38

Jubilarissen gehuldigd in clubhuis GSV’38

GIESBEEK – Tijdens de nieuwjaarsreceptie van GSV ’38 in Giesbeek zijn dertien leden gehuldigd voor hun lidmaatschap. Marcel Wissink, Lars Pelgrim, Ron Hooghoff en Martin de Graaf kregen een speld voor hun 25-jarig lidmaatschap. Vervolgens werden de jubilarissen die 40 jaar lid zijn in het zonnetje gezet en dat waren Wim Cuppers, Fred Kelderman, Willy ten Haaf en Jan Wieggers. Hiermee was de koek nog niet op want Arnold Witjes kreeg een speld voor zijn halve eeuw trouw lidmaatschap en vervolgens werden Aloys van den Boom, Joop Ebbers en Henk van Diek als 60-jarige gehuldigd. Als klap op de vuurpijl werd Johan Ebbers de erespeld op gedaan voor zijn 65-jarig lidmaatschap. Voorzitter Roel had voor ieder lid een kort woordje en dankte alle jubilarissen voor hun trouwe verbintenis.

Lees ook

Enthousiast drietal gaat voor meer kunst en cultuur in Eerbeek

EERBEEK – Ineke van Elk, Geke Luca en Henk Steinvoort hebben de handen ineen geslagen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.