Home / Brummen-Regiobode / Jubilarissen gehuldigd bij honderdjarig koor

Jubilarissen gehuldigd bij honderdjarig koor

EERBEEK – De leden van Herleving uit Eerbeek hebben stilgestaan bij het honderdjarig bestaan van de zangvereniging. In een feestelijke bijeenkomst zijn bovendien de jubilarissen gehuldigd.

Koor Herleving bestond op 7 januari honderd jaar en dat is gevierd met een high lunch bij de Korenmolen. Leden van het koor genoten met hun partners van een vijfgangenlunch. De jubileumcommissie verraste de leden met een verjaardagskalender met foto’s van de honderdjarige vereniging en een pen met inscriptie.
Deze middag zijn tevens acht jubilarissen gehuldigd. An Jordaan, Willem Silvester, Ietie Kruitbosch en Wilma Gerritsen vierden hun 12,5-jarig lidmaatschap van het koor. Alie Bosch en Ineke Bosch zijn 25 jaar lid. Coby van Kooten werd in het zonnetje gezet omdat zij 50 jaar meezingt en Coby Mulder spande de kroon: zij is maar liefst 60 jaar lid. Helaas was Ineke Bosch niet aanwezig.
De leden die 12,5 jaar lid zijn, kregen een bronzen speld en de leden die 25 jaar lid waren kregen de zilveren speld van de Koninklijke Bond van Zang- en Oratoriumverenigingen in Nederland (KBZON). Coby van Kooten kreeg van de vereniging een zilveren armband met inscriptie en Coby Mulder kreeg een zilveren ketting met daaraan een vioolsleutel. Alle jubilarissen werden toegesproken door de voorzitter en geroemd voor hun inzet voor het koor, waarvoor hij hen hartelijk dankte. Uiteraard was er voor elke jubilaris een mooi boeket bloemen.

Lees ook

Auto over de kop in centrum Rheden

RHEDEN – Op de Groenestraat in het centrum van Rheden is zondagochtend een auto over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.