Jubilarissen gehuldigd bij Excelsior

ELLECOM / DE STEEG – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg kijkt terug op een fantastisch jaar. In 2018 is regelmatig aandacht geschonken aan het 125-jarig jubileum van de vereniging. Tijdens de nieuwjaarsreceptie bedankte voorzitter Bertus Samberg iedereen die zich heeft ingespannen om dit alles tot een succes te maken.

Tevens zijn deze avond drie leden in het zonnetje gezet omdat zij al lange tijd lid zijn van Excelsior. Gerte Zaaijer is in de zomer al gehuldigd voor 50 jaar lidmaatschap van muziekbond KNMO en kreeg nu van voorzitter Samberg een oorkonde, speldje en gegraveerde glasplaat voor een halve eeuw lidmaatschap van de vereniging. Daarmee is hij ook erelid van muziekvereniging Excelsior.
Erelid Harrie Jansen is 55 jaar lid van de vereniging en ontving daarvoor een ere-speld. Voor het 50-jarig lidmaatschap van de muziekbond KNMO kreeg hij een oorkonde en vergulde speld met een zirkonia.
Ook Ton Kock, eveneens erelid van Excelsior, kreeg van de muziekbond KNMO een oorkonde en vergulde speld met een zirkonia voor zijn 50-jarig lidmaatschap van de muziekbond KNMO.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.