Home / Doesburg-Regiobode / Jubilarissen bij MDVS Doesburg

Jubilarissen bij MDVS Doesburg

DOESBURG – Zondag 6 januari vierde MDVS Doesburg het begin van het nieuwe jaar. De leden en hun familie kwamen samen in het clubhuis de Harmonie voor een nieuwjaarsborrel.

Traditioneel worden deze middag ook de jubilarissen van het afgelopen jaar gehuldigd. Eric Pasman huldigde als eerste Nilan Kuijper. Hij was tien jaar lid. Renata Schouten vierde haar 12½-jarige lidmaatschap, net als de verhinderde Esther Senhorst. Martin Mijnders en Michel Jansen vierden het 20-jarige lidmaatschap. Piet Vree kreeg een speldje voor 35 jaar lidmaatschap opgespeld. De heer Norel van de MBGF (muziekbond) was gekomen om Evert Jurriens te huldigen voor 40 jaar lidmaatschap. Tenslotte werd het oudste en nog steeds actieve lid van de vereniging gehuldigd: Henk Groot Wassink. Hij is inmiddels 65 jaar lid van de vereniging en speelt nog steeds in het orkest op zijn baritonsaxofoon. Na het officiële gedeelte was het tijd voor een borrel en een hapje op het nieuwe muzikale jaar met veel leuke nieuwe plannen.

Op de foto v.l.n.r.: Nilan Kuijper, Dhr. Norel, Evert Jurriëns, Michel Jansen, Piet Vree, Renata Schouten, Henk Groot Wassink, Eric Pasman

Foto: N. Vree

Lees ook

Leer de oude schildertechnieken bij Boulevard Magenta

LAAG-SOEREN – Schilderen is een ambacht en iedereen kan het leren. Dat is de overtuiging …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.