Home / Nieuws / Jubilarissen bij de Zonnebloem

Jubilarissen bij de Zonnebloem

RHEDEN / DE STEEG – Tijdens de laatste afdelingsvergadering van het jaar 2018 zijn twee vrijwilligers van Zonnebloem afdeling Rheden en De Steeg in het zonnetje gezet. Voor zowel Hannelore Jansen als Bertus Godwaldt was het een verrassing dat de voorzitter Wouter van den Bosch het woord tot hen richtte. Beide vrijwilligers zijn inmiddels tien jaar actief bij de Zonnebloem afdeling Rheden-De Steeg. De voorzitter prees hen om hun inzet bij de diverse activiteiten en hun inbreng bij de vergaderingen. Hij benadrukte dat het bestuur hiermee erg blij is en hoopt dat zowel Hannelore als Bertus nog vele jaren actief zal blijven bij de Zonnebloem. Daarna kregen beide jubilarissen het mooie Zonnebloemspeldje met de bijbehorende oorkonde. Felicitaties en een fleurige bos bloemen maakte de feestelijkheden compleet.

Lees ook

Jongerenraad Rozendaal

ROZENDAAL – De jongerenraad van de gemeente Rozendaal komt woensdag 19 mei bijeen. De gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.