Home / Nieuws / Jeugd Sios’61 goed op schot

Jeugd Sios’61 goed op schot

VELP – Zaterdag 12 januari hebben de jeugdspelers van korfbalvereniging Sios ’61 uit Velp goed gepresteerd. De jongens en meisjes van de C1 en B1 hebben hun wedstrijden glorieus gewonnen.

Eerst was de C1 aan de beurt. Zij moesten tegen Wesstar C1 uit Westervoort. Na een moeizaam begin werd er in de eerste helft toch een paar keer gescoord. Na de rust liep het steeds beter en bleven de spelers van Sios goed doorspelen. Ze scoorden een paar fraaie doelpunten en wonnen uiteindelijk verdiend met 8-2. Een mooie overwinning voor dit gezellige team.
Daarna kwam Sios ’61 B1 in het veld tegen een geduchte tegenstander, Wageningen B3. Op het veld hadden de Velpse spelers verloren en ze waren dus gemotiveerd voor een revanche. Ondanks het goede spel kwam Wageningen met 2-0 voor. Maar de spelers van Sios bleven vol vertrouwen doorspelen en namen een 3-2 voorsprong.Ook in de tweede helft ging het spel op en neer. Zo nam Sios 2 doelpunten voorsprong 7-5, maar kwam Wageningen weer terug naar 7-7. Mede door de vechtlust en het vertrouwen in het eigen spel won Sios ’61 B1 de wedstrijd verdiend met 9-7.

Lees ook

Meander leest Meander

VELP – Meander is het nieuwe stripfiguurtje dat kinderen in Rheden wat moet bijbrengen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.