Jaarvergadering Vrouwen van Nu

EERBEEK – De afdeling Eerbeek-Hall van Vrouwen van Nu houdt maandag 28 januari haar jaarvergadering in café restaurant De Korenmolen in Eerbeek. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en het verslag van de penningmeester ligt een half uur voor begin van de vergadering ter inzage. Na opening door voorzitter Mien Wensink en de jaarverslagen van secretaris, penningmeester, de bevindingen van de kascommissie en het benoemen van een nieuw lid voor deze commissie, zullen de leden van Lief en Leed verslag doen van de activiteiten in 2018. Vervolgens volgt de huldiging van jubilarissen en de jaarvergadering wordt besloten met een rondvraag. Na de pauze vertelt Eerbekenaar Bert van der Saag over de vele beken en sprengen op de Veluwe. Hij begint zijn lezing bij de koppen van de Eerbeekse beek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.