Home / Brummen-Regiobode / Jaarvergadering Vrouwen van Nu

Jaarvergadering Vrouwen van Nu

EERBEEK – De afdeling Eerbeek-Hall van Vrouwen van Nu houdt maandag 28 januari haar jaarvergadering in café restaurant De Korenmolen in Eerbeek. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en het verslag van de penningmeester ligt een half uur voor begin van de vergadering ter inzage. Na opening door voorzitter Mien Wensink en de jaarverslagen van secretaris, penningmeester, de bevindingen van de kascommissie en het benoemen van een nieuw lid voor deze commissie, zullen de leden van Lief en Leed verslag doen van de activiteiten in 2018. Vervolgens volgt de huldiging van jubilarissen en de jaarvergadering wordt besloten met een rondvraag. Na de pauze vertelt Eerbekenaar Bert van der Saag over de vele beken en sprengen op de Veluwe. Hij begint zijn lezing bij de koppen van de Eerbeekse beek.

Lees ook

Bewoners welkom op digitale startavond Klompenpad Empe en Tonden

EMPE/TONDEN – Iedereen die wil meedenken over het ontwikkelen van een nieuw Klompenpad in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.