Home / Brummen-Regiobode / IVN-excursie in Deelerwoud

IVN-excursie in Deelerwoud

LOENEN – De eerste excursie van het nieuwe jaar houdt IVN-Eerbeek en omstreken in het Deelerwoud. Dit natuurgebied ligt niet direct naast de deur, maar biedt daarentegen de mogelijkheid om flink door te stappen als de weersomstandigheden dat wenselijk maken. Deze excursie vindt plaats op zondag 13 januari en duurt ongeveer twee uur. De start is om 14.00 uur vanaf de parkeerplaats aan het einde van de Groenendaalseweg bij Loenen, net na het viaduct over de A50. Iedereen kan geheel gratis aan deze doorstapwandeling meedoen. Wie dat wil, kan na afloop van de tocht een vrijwillige bijdrage geven voor het IVN-werk.

Herman Heskamp, tel 06 – 16862394
www.ivn-eerbeek.nl

Lees ook

Viering Jubileum SKKB Eerbeek groot succes

EERBEEK – Stichting KinderKledingBeurs vierde zaterdag 25 mei haar 30-jarig bestaan. Onder een heerlijk zonnetje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.