Home / Doesburg-Regiobode / Inzameling kerstbomen en vuurwerk

Inzameling kerstbomen en vuurwerk

REGIO – Op woensdag 9 januari kunnen schoolkinderen in Bronckhorst tussen 14.00 uur en 16.30 uur kerstbomen en zakken vuurwerkafval brengen naar verscheidene plekken in de gemeente. In het verspreidingsgebied van deze krant gaat het om zwembad Hessenhal aan de Monumentenweg in Hoog-Keppel, de parkeerplaats aan de Dorpsstraat 1 in Hummelo, de parkeerplaats bij het Dorpshuis in Voor-Drempt en de parkeerplaats bij HC ’03 in Achter-Drempt. De kinderen ontvangen 0,50 euro per ingeleverde kerstboom of volle zak vuurwerkafval. De speciale vuurwerkafvalzakken zijn verkrijgbaar op de basisscholen en de vuurwerkverkooppunten.

Lees ook

Gasthuiskerk verzet evenementen en verlengt seizoen

DOESBURG – Gasthuiskerk Doesburg probeert zoveel mogelijk om voor geannuleerde voorstellingen andere data te vinden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.