Home / Rheden-Regiobode / Inzameling Dierenvoedselbank DBD

Inzameling Dierenvoedselbank DBD

DIEREN – Stichting Dierenvoedselbank DBD in Dieren houdt zaterdag 2 februari een inzameling van dierenvoedsel bij Discus Tropica in Dieren. Het is mogelijk spullen voor huisdieren in te leveren die zelf niet meer gebruikt worden. Mo Mansveld van DBD: “We hopen op mooie giften zodat de huisdieren die ingeschreven zijn bij de Dierenvoedselbank weer een mooi pakket kunnen meekrijgen om lekker van te smullen.” Sinds afgelopen 17 januari is Dierenvoedselbank DBD een stichting met ANBI-status.

Lees ook

Jongerenraad Rozendaal

ROZENDAAL – De jongerenraad van de gemeente Rozendaal komt woensdag 19 mei bijeen. De gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.