Home / Brummen-Regiobode / Inschrijving Pinksterfestival Brummen geopend

Inschrijving Pinksterfestival Brummen geopend

BRUMMEN – De inschrijving voor diverse onderdelen van het Pinksterfestival in Brummen is geopend. Het festival vindt dit jaar plaats van zaterdag 8 tot en met maandag 10 juni.

Zaterdag 8 juni staat TheaterLokaal op het programma: lokale artiesten brengen korte voorstellingen in theaterwagens op het marktplein. Zondag 9 juni is de kunstmarkt, waar professionele en amateurkunstenaars zich presenteren. De grote Pinkstermarkt is op maandag 10 juni. Inschrijven voor deze onderdelen van het festival kan via www.pinksterfestivalbrummen.nl.
Er staan daarnaast nog andere activiteiten op het uitgebreide programma. Zo is er vrijdag jeugdtheater voor alle basisschoolleerlingen uit Brummen. Zaterdag is er een fietstocht en wordt een heerlijk TheaterDiner aangeboden. Op zondag is er, naast de kunstmarkt, TheaterVivaldi en de TheaterEtappe, waar voor ieder wel een leuke voorstelling bij zit. De maandag is gereserveerd voor de traditionele Pinkstermarkt, waarbij een keur aan waren wordt aangeboden in de straten van Brummen. In de Grote Kerk is weer het shantykorenfestival en op de markt zijn diverse straattheateracts te zien.

www.pinksterfestivalbrummen.nl

Lees ook

Riool is geen afvalputje

BRUMMEN – Het rioolputje is niet bedoeld om afval in te gooien. Om dat duidelijk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.