Home / Rheden-Regiobode / Inschrijving Beko Jutbergtrail geopend

Inschrijving Beko Jutbergtrail geopend

DIEREN – De Jutbergtrail wordt dit jaar gehouden onder de naam van de nieuwe sponsor Beko. De trail van de Dierense atletiekvereniging Gelre staat gepland voor zaterdag 23 februari. De inschrijving is geopend.

De Jutbergtrail is een uitdagende trail door de bossen van de Veluwezoom. De naam is weliswaar veranderd van Gelre naar Beko Jutbergtrail, in verband met een sponsorcontract, de organisatie blijft in handen van de enthousiaste vrijwilligers van AV Gelre. De start en finish van de wedstrijd blijven dus op de atletiekbaan aan de Kolonieweg in Dieren.

De Beko Jutbergtrail biedt verschillende afstanden: 7,5, 15,2, 21,1 en zelfs 30,4 kilometer. Deelnemers aan de twee langste afstanden starten om 10.30 uur, de twee kortere lopen gaan om 11.15 uur van start. Alle routes voeren over paden en lanen over de heuvels en door de bossen van Nationaal Park de Veluwezoom en bevatten natuurlijk weer een aantal pittige klimmetjes en mooie afdelingen.
De voorinschrijving is geopend en loopt tot 17 februari. Inschrijven kan via www.inschrijven.nl of ter plekke tot een half uur voor de start.

www.avgelre.nl
evenementencommissie@avgelre.nl

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.