Home / Rheden-Regiobode / Inschrijven sportmarathon voor Team PA

Inschrijven sportmarathon voor Team PA

RHEDEN – Sport- en Healthclub de Cirkel in Rheden houdt zondag 27 januari van 12.00 tot 16.00 uur een nieuwjaarsworkout in de vorm van een sportmarathon. Deelnemers sporten één tot vier uur voor het goede doel.

Het goede doel is Team Pa, dat ook dit jaar weer deelneemt aan Alpe d’HuZes. Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement, waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen vijfduizend deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto Opgeven is geen optie.
Deelnemers aan de nieuwjaarsworkout bij De Cirkel hebben keuze uit verschillende activiteiten die ook tijdens de Alpe d’Huzes plaatsvinden, zoals fietsen, hardlopen en wandelen. Maar ook andere activiteiten komen aan bod. De inschrijving is inmiddels geopend op www.decirkel.nl en iedereen is welkom om mee te doen.

Lees ook

Nieuwe bestuursleden voor Rhedens Dorpsbelang

RHEDEN – Het bestuur van Rhedens Dorpsbelang gaat er anders uitzien. Er is een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.