Home / Rheden-Regiobode / Informatieavond energiezuinig wonen

Informatieavond energiezuinig wonen

VELP / DIEREN – De gemeente Rheden is samen met Energieloket Midden Gelderland en Winst uit je Woning een grootschalige inkoopactie gestart voor zonnepanelen, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en maatwerkadvies voor energiezuinige en gasloze woningen. Woningeigenaren kunnen hiermee voordelig investeren in het energiezuiniger maken van hun woning.
De gemeente biedt een gezamenlijke inkoopregeling voor zonnepanelen, spouwmuurisolatie en maatregelen om gasloos te gaan wonen. Om woningeigenaren te informeren over de mogelijkheden van deze actie, verzorgt de gemeente Rheden twee informatieavonden. De eerste vindt plaats op dinsdag 29 januari in Hogeschool Van Hall Larenstein in Velp. Op donderdag 31 januari is er een tweede bijeenkomst in Theothorne in Dieren. Beide avonden beginnen om 19.30 uur, met inloop en een kop koffie vanaf 19.00 uur. Mensen die alleen interesse hebben in zonnepanelen, kunnen later aanschuiven. Een overzicht van het volledige programma is te vinden op www.winstuitjewoning.nl/informatieavond. Aanmelden is niet nodig.

www.winstuitjewoning.nl

Lees ook

Auto over de kop in centrum Rheden

RHEDEN – Op de Groenestraat in het centrum van Rheden is zondagochtend een auto over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.