Home / Brummen-Regiobode / Inboedel Concordia onder de hamer

Inboedel Concordia onder de hamer

BRUMMEN – Na het faillissement van Concordia in Brummen wordt de inboedel van het café en de kegelballenfabriek geveild. Veilinghuis Bouwman en Bouwman in Brummen veilt zaterdag 19 januari de meest uiteenlopende artikelen, variërend van meubilair tot reclamemateriaal en van kegelballen tot gereedschap. De live veiling begint om 13.30 uur en vindt plaats in het café aan de Engelenburgerlaan. Daarnaast is het ook mogelijk om online te bieden via www.veilinghuisbouwman.com. Hier is ook de volledige catalogus terug te vinden.

Lees ook

Jubileum Wereldwinkel Beekbergen

BEEKBERGEN – Wereldwinkel Beekbergen bestaat 35 jaar en daar wordt nog tot en met 16 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.