Home / Alle-Regiobode / In juni tweede editie Buddy Obstacle Run

In juni tweede editie Buddy Obstacle Run

WARNSVELD – Uniek, uitdagend en relaxed sfeertje, dat kenmerkt de Buddy Obstacle Run die op zaterdag 29 juni wordt gehouden in Warnsveld. Bij deze Obstacle Run is echt iedereen welkom om zich te storen op de nieuwe, gave hindernissen en verrassende (natuur)elementen.

De Buddy Run vindt plaats in een prachtig natuurgebied in de omgeving van Warnsveld waar uitdagende hindernissen oprijzen tussen de bomen en in en rond het water. Er wordt een drietal parcoursen uitgezet van 3, 6 en 9 kilometer, hierdoor is de Buddy Run geschikt voor iedereen van 5 tot 99 jaar en uiteraard ook voor gehandicapte deelnemers die het 3 kilometer lange parcours met hun buddy(‘s) mogen aanvallen! Dit parcours is ook bij uitstek geschikt voor families met kleine kinderen. Er zijn geen hindernissen in het water, zodat ook mensen zonder zwemdiploma mee kunnen doen.
De 6 km is toegankelijk voor iedereen van tien jaar en ouder met een zwemdiploma. Het 9 kilometer lange parcours is voor iedereen vanaf veertien jaar, uiteraard ook in het bezit van een zwemdiploma.
Start en Finish zijn op het terrein van de Warnsveldse Boys zodat er gebruik gemaakt kan worden van kleedkamers en horeca, en uiteraard zal er ook gezorgd worden voor wat muzikale ondersteuning. Publiek is uiteraard van harte welkom om iedereen aan te moedigen.

Kaarten voor de Buddy Run zijn vanaf nu te koop via www.buddyrun.nl. Tot eind januari kan er, zolang de voorraad strekt, gebruik gemaakt worden van de Vroege Vogel Korting. Deelnemers kunnen zelf hun starttijd(en) bepalen. Zo gaan om 9.30 en 9.40 uur de competitief ingestelde deelnemers van respectievelijk de 6 en 9 kilometer van start. Vanaf 9.50 uur volgen dan de recreatieve deelnemers op deze afstanden. Vanaf 11.50 uur gaat de 3 kilometer van start, waarbij er drie tijdvakken zijn voor de gehandicapte deelnemers. Wees op tijd, want vol is vol.

Het evenement staat bovendien in teken van de ziekte Batten, een slopende stofwisselingsziekte bij kinderen die zich meestal openbaart tussen het vijfde en achtste levensjaar. Kinderen met deze ziekte zullen gemiddeld tussen hun 15e en 25e levensjaar komen te overlijden. Op dit moment is er voor deze ziekte nog geen enkele vorm van behandeling beschikbaar. Deelnemers kunnen zich via de sponsormodule op de website laten sponsoren om zo extra gelden op te halen voor bestrijding van de ziekte Batten.

www.buddyrun.nl

Lees ook

Business & Shopping: Corbeek Tweewielers viert jubileum met E-bike Opstapdagen

DIEREN – Het is al weer 12,5 jaar geleden dat Michel Corbeek zijn eigen zaak …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.