Home / Doesburg-Regiobode / Improvisatietheater in het Alzheimercafé

Improvisatietheater in het Alzheimercafé

DOESBURG – Op dinsdag 20 november om 19.00 uur tonen Annemarie Troost en Yvonne Ribbink door middel van improvisatietheater situaties uit het dagelijks leven met Alzheimer. Ze laten zien hoe je met een andere manier van kijken en reageren de kwaliteit van leven van mensen met en zonder dementie kunt verbeteren. Deze informatie- en ontmoetingsavond over dementie is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over het omgaan met dementie. De avond wordt georganiseerd door Alzheimer Nederland afdeling Oost-Gelderland, Attent Zorg en Behandeling, Buurtzorg en STMG. De inloop start om 18.45 uur. De toegang is gratis.

Lees ook

Eerste Doesburgse Duurzame Dagen in Kindervreugd

DOESBURG – Zaterdag 4 en zondag 5 september van 11.00 tot 18.00 uur vinden de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.