Home / Alle-Regiobode / Ik vind: Vast in de lift

Ik vind: Vast in de lift

Ik heb gehoord dat er regelmatig mensen vast zitten in de lift op station Dieren. Zondag 13 januari was ik degene die opgesloten zat in die lift. De deur ging niet meer open. Via de intercom probeerde ik contact met de NS te krijgen, maar helaas, ook de intercom werkte niet naar behoren. Dat was niet fijn.
Een telefoonnummer voor dergelijke calamiteiten ontbreekt, dus afwachten maar en hopen dat iemand op het perron het doorheeft. Gelukkig waren er drie aardige jongens die mij wilden redden uit deze benarde situatie. Dat is uiteindelijk gelukt, na een half uur.
Omdat ik al eerder van dit euvel heb gehoord, schrijf ik in de hoop dat het publiceren van deze vervelende situatie de NS hopelijk aanzet tot het oplossen van het probleem.
Overigens mag er best eens heel kritisch naar het hele vernieuwde stationsgebied gekeken worden. Wellicht in samenspraak met de gemeente Rheden en ProRail? De wachtruimte voor de bussen kan zeker ook verbeterd worden.

CGM Dado,
Doesburg

Lees ook

Business & Shopping: Corbeek Tweewielers viert jubileum met E-bike Opstapdagen

DIEREN – Het is al weer 12,5 jaar geleden dat Michel Corbeek zijn eigen zaak …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.