Home / Doesburg-Regiobode / Ik vind: Afscheid Teja Peters van de Gasthuiskerk

Ik vind: Afscheid Teja Peters van de Gasthuiskerk

In een mooi en functioneel verbouwde Gasthuiskerk, met aangebouwde glazen foyer en met financiële middelen die verstrekt worden door de Gestichten van Weldadigheid is in vier jaar tijd iets geweldigs neergezet in en voor Doesburg. Veelzijdig in aanbod en gewaardeerd door velen uit Doesburg en (verre) omgeving.
Teja Peters was de spil van dit alles. Ze heeft steeds een altijd gevarieerd programma weten samen te stellen, een mooie en goed werkende website met reserveringssysteem opgebouwd en heeft zich weten te omringen door een schare zeer betrokken vrijwilligers, hetgeen onontbeerlijk is voor de voortgang. Haar eigen inzet hield zich niet aan contracturen; al haar energie werd gestoken in datgene wat heeft geleid tot wat nu de Gasthuiskerk is, zelfs in periode van ziekte.
Met mij hadden vele Doesburgers nog langer van de resultaten van haar betrokkenheid in de Gasthuiskerk willen profiteren. Teja, veel dank voor wat je hebt neergezet. We zullen je missen!

Marguerite van der Beek
Doesurg

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.