Home / Rheden-Regiobode / Hortus Aquatilis bijeen

Hortus Aquatilis bijeen

DIEREN – De Dierense aquariumvereniging Hortus Aquatilis komt op dinsdag 8 januari bijeen in de Oase voor haar nieuwjaarsbijeenkomst. Hortus Aquatilis houdt zich bezig met verschillende aspecten van natuur en milieu. Er zijn leden met gewone fraaie huiskameraquaria, maar ook personen met een speciaal biotoopaquarium waarin het leefmilieu van een bepaalde vissoort wordt nagebootst. Ook zijn er die over een combinatie beschikken van aquarium en terrarium. Wie dit aanspreekt, kan geheel vrijblijvend langskomen bij de eerstvolgende bijeenkomst op dinsdag 8 januari in de Oase in Dieren. De aanvang is 20.00 uur.

Lees ook

Onderzoek naar uitkijktoren in uiterwaarden bij Rheden

RHEDEN – De gemeente Rheden wil een uitkijktoren plaatsen in de uiterwaarden van het dorp …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.