Home / Brummen-Regiobode / Hoofdtrainer verlengt bij vv Oeken

Hoofdtrainer verlengt bij vv Oeken

BRUMMEN – Op de nieuwjaarsreceptie van vv Oeken werd aangekondigd dat Stefan Jansen komend seizoen aan zal blijven als hoofdtrainer van vv Oeken. Jansen is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen bij Oeken. Jansen en Oeken zijn zeer tevreden over de huidige samenwerking en hopen uit te groeien tot een stabiele derdeklasser. Het net gepromoveerde Oeken draait dit seizoen voor het eerst in haar 90-jarige bestaan mee in de derde klasse zaterdag en doet dat niet onverdienstelijk met een notering op de zesde plaats op dit moment.

Lees ook

Oranjevereniging Eerbeek organiseert alternatieve Koningsdag

EERBEEK – Oranjevereniging Eerbeek komt dit jaar met een alternatief programma voor Koningsdag. Zowel volwassenen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.