Home / Rheden-Regiobode / Het Gilde van Dieren zoekt chauffeurs

Het Gilde van Dieren zoekt chauffeurs

DIEREN – Welzijnsorganisatie Het Gilde van Dieren is op zoek naar chauffeurs die haar klanten naar De Smulhoek in Dieren willen brengen. De klanten van Het Gilde komen uit de gemeente Rheden en omstreken en worden iedere maandag-, dinsdag- en vrijdagmiddag en elke derde zaterdagmiddag van de maand tussen 16.30 en 17.00 uur de Smulhoek in de Oase gebracht om daar gezamenlijk te eten. Na 19.00 uur worden zij weer naar huis gebracht. De chauffeurs ontvangen een vaste vergoeding per persoon per rit. Ook mogen zij tegen een sterk gereduceerd tarief mee-eten. Chauffeurs kunnen zich aanmelden via tel. 06 – 30544084.

Lees ook

Jongerenraad Rozendaal

ROZENDAAL – De jongerenraad van de gemeente Rozendaal komt woensdag 19 mei bijeen. De gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.