Home / Brummen-Regiobode / Herstenstichting zoekt collectanten

Herstenstichting zoekt collectanten

BRUMMEN – Van 28 januari tot en met 2 februari wordt er gecollecteerd voor de Hersenstichting. Voor deze collecte is de Hersenstichting op zoek naar collectanten in Brummen, Leuvenheim en Eerbeek. Collectanten kunnen zelf aangeven In welke straat en hoeveel uur ze willen lopen. De Hersenstichting zet zich in voor al die mensen met een hersenaandoening. Hieronder vallen onder meer beroerte, dementie, autisme, hersentumor, de ziekte van Parkinson en ADHD. Wie wil helpen bij de collecte, kan zich aanmelden bij regiovertegenwoordiger Ria Plant, tel. 0575 – 564250 of via het hoofdkantoor van de Hersenstichting in Den Haag, 070-3604816.

www.hersenstichting.nl

Lees ook

Lotenverkoop Schaapscheerdersfeest

LOENEN – Ook in 2021 gaat het Schaapscheerdersfeest in Loenen niet door. Omdat het volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.