Home / Doesburg-Regiobode / Hard Rain opent live-seizoen Podium De Waag

Hard Rain opent live-seizoen Podium De Waag

DOESBURG – Vijf veteranen uit de Nijmeegse blues- en popscene openen op zondag 13 januari om 15.00 uur het live-seizoen van Podium De Waag in Doesburg. Hard Rain speelt muziek van hun gezamenlijk geheime hobby: Bob Dylan. De toegang is gratis.

Ooit begonnen als een ‘feestje’, gewoon een stel blues- en popmuzikanten die wel zin hadden in een avondje guilty pleasures, is Hard Rain uitgegroeid tot een band met een vaste plek en een forse aanhang in de muziekscene. Hoewel de band zich voornamelijk toelegt op Dylan’s elektrische werk uit de jaren zestig en zeventig, spelen de Nijmegenaren net zo gemakkelijk heel vroege of juist recente nummer van Dylan, nummers die vaak door anderen tot hits zijn gemaakt. Voor Hard Rain is Dylan overigens geen profeet of hogepriester; het gaat om de muziek. Een optreden is daarom geen eerbetoon of hoogmis, maar wel nog altijd een feestje.

Foto: Hannemijn de Groot

Lees ook

Meander leest Meander

VELP – Meander is het nieuwe stripfiguurtje dat kinderen in Rheden wat moet bijbrengen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.