Home / Belangrijk / Hans Kazàn en zoon bij RhederArt

Hans Kazàn en zoon bij RhederArt

DIEREN – Hans Kazàn, de bekendste goochelaar van Nederland, treedt donderdag 3 januari om 19.00 uur op in de schouwburgzaal van Theothorne in Dieren. Hij komt niet alleen naar Dieren. Zijn getalenteerde zoon Steven treedt samen met hem op. Hun programma heet De Goochelaar en de Gek. Het unieke tweetal brengt in rap tempo een wervelwind aan interactie, humor en verbluffende magie. Dat het niet al te serieus wordt, daar zorgt Steven wel voor. Hij onderbreekt zijn vader op een aantal momenten op hilarische wijze. De entree tot de voorstelling bedraagt 17,50 euro.

www.rhederart.nl

Lees ook

PlusBus Rheden/Rozendaal rijdt weer

RHEDEN/ROZENDAAL – PlusBus Rheden/Rozendaal is weer in bedrijf. De vrijwilligers mogen weer passagiers vervoeren, hoewel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.