Home / Doesburg-Regiobode / Gratis Fitheidstest voor 55-plussers in Doesburg

Gratis Fitheidstest voor 55-plussers in Doesburg

DOESBURG – Voor de gemeente Doesburg houdt Doesburg Beweegt, in samenwerkingen met de Gelderse Sport Federatie (GSF), op zaterdag 2 februari een gratis fitheidstest voor Doesburgse 55-plussers. Alle Doesburgers tussen de 55 en 80 jaar ontvangen in januari een brief waarin ze worden uitgenodigd voor de fitheidstest.

De dag start om 09.00 uur met de eerste groep ge├»nteresseerden die zich laten testen bij sporthal Beumerskamp aan de Breedestraat in Doesburg. Het is tot 14.15 uur elk kwartier mogelijk om te starten. Aanmelden voor de fittest is verplicht en kan tot en met 23 januari via www.actiefindoesburg.nl. “Wees er op tijd bij, want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar”, aldus de organisatie. De test zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen en de resultaten blijven in bezit van de deelnemer.
Om de fitheidstest, net als voorgaande jaren, tot een succes te maken zijn er vrijwilligers nodig. Daarom is Doesburg Beweegt op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen tijdens de fitheidstest. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Ward Terpstra via tel. 06 – 37283518 of e-mail ward@doesburgbeweegt.nl.

www.doesburgbeweegt.nl

Lees ook

Kilometers druppelslang voor een Fleurige Kade in Doesburg

DOESBURG – Dankzij inzet van de bewoners, medewerking van de gemeente en financiering door diverse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.