Home / Doesburg-Regiobode / Goede wensen bij SC Doesburg

Goede wensen bij SC Doesburg

DOESBURG – Op zaterdag 5 januari vindt vanaf 14.00 uur op het sportcomplex aan de Oranjesingel de nieuwjaarsreceptie van SC Doesburg plaats. Leden, sponsoren en belangstellenden zijn van harte welkom om het glas te heffen op het nieuwe jaar.

Voorzitter Christiaan Bruins: “In het seizoen 2018 – 2019 gaat het onze club voor de wind. Ons eerste elftal zet grote stappen richting een kampioenschap, we hebben een volledig rookvrij complex en Walking Football heeft zijn intrede gedaan. Deze positieve lijn willen we in het nieuwe jaar voortzetten. Door het positief uitdragen van onze club streven we ernaar nog meer nieuwe vrijwilligers te binden aan onze club. We zien ernaar uit om iedereen met een roodblauw hart te mogen begroeten op onze nieuwjaarsreceptie.”
Op zaterdag 5 januari vindt vanaf 12.00 uur een snerttoernooi plaats en om 15.00 uur zal voorzitter Bruins namens het bestuur van SC Doesburg een korte nieuwjaarstoespraak houden. Ook wordt de opbrengst van de Grote Club Actie tijdens de receptie bekendgemaakt en zullen de topverkopers hun verdiende prijzen in ontvangst nemen. De nieuwjaarsreceptie wordt muzikaal omlijst door DJ Dylon.

Lees ook

Eerste Doesburgse Duurzame Dagen in Kindervreugd

DOESBURG – Zaterdag 4 en zondag 5 september van 11.00 tot 18.00 uur vinden de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.