Home / Brummen-Regiobode / Goed begin van het jaar bij Eerbeekse Boys

Goed begin van het jaar bij Eerbeekse Boys

EERBEEK – De nieuwjaarsreceptie van Eerbeekse Boys is afgelopen zaterdag druk bezocht. Naast het proosten op het nieuwe jaar werden twee leden tot erelid benoemd en zijn maar liefst 22 jubilarissen gehuldigd.

Alle jubilarissen werden toegesproken door voorzitter Ronald van der Vliet en zij ontvingen allemaal een speld als aandenken aan hun jubileum. Geert Brouwer onderging een speciale huldiging. Hij werd gehuldigd voor 75 jaar lidmaatschap. Als dank kreeg hij een mooie plaquette. Dick Put en Jaap Plant werden onderscheiden voor 70 jaar lidmaatschap. Alle drie ontvingen een staande ovatie van alle aanwezigen.

Naast deze jubilarissen werden ook andere leden gehuldigd. Hans Thomassen, Gerard Put, Chris Alles en Gerrit van de Spreng waren allen 60 jaar lid. Ap Berends, Wim Zandbergen, Jan Slijper, Wim Holdijk vierden 50 jaar lidmaatschap. Frank Tieltjes, Antoinne Schotpoort, Wim ter Hove, Leendert Bourgonjen, Ron Viergever, Fred Spek en Michel Barmentlo waren 40 jaar lid en Fred Hinrichs, Nick van Zadelhoff, Bart Kerseboom en Rick de Vries waren 25 jaar lid.

Een ander hoogtepunt van de receptie was de benoeming van Frits Schimmel en Herman van Gijtenbeek tot ereleden van Eerbeekse Boys. Beide heren hebben zich jarenlang bovenmatig ingezet voor Eerbeekse Boys. Zowel Herman als Frits is jarenlang bestuurslid geweest en heeft vele belangrijke rollen achter de schermen gespeeld. Beiden zijn nog steeds actief. Ook deze heren werden geëerd met een staande ovatie.

Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie werd de traditionele nieuwjaarswedstrijd gespeeld tussen de JO 19-1 en een selectie van trainers en leiders van Eerbeekse Boys. De eindstand werd 5-5, de penaltyserie werd uiteindelijk gewonnen door de JO19-1. Na de huldigingen werd gezamenlijk getoost en bleef het lang gezellig in de kantine van Eerbeekse Boys.

Lees ook

Klankschalenconcert in Hall

HALL – Op vrijdagavond 18 juni vindt er een klankschalenconcert plaats in het buitengebied van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.