Home / Doesburg-Regiobode / Gildeweg Drempt deels gesloten

Gildeweg Drempt deels gesloten

DREMPT – De Gildeweg in Drempt is tot en met 1 maart deels afgesloten wegens weg- en rioolwerkzaamheden. Het gaat om het stuk van de Gildeweg vanaf de Braambergseweg tot Ds. De Graafweg. Aanwonenden en de hulpdiensten kunnen met enige hinder gebruikmaken van de weg. De gemeente Bronckhorst kan niet exact de periode van afsluiting afgeven, omdat bijvoorbeeld de weersomstandigheden de uitvoering van de werkzaamheden kunnen vertragen of versnellen.

Lees ook

Dominee Chris Kors neemt afscheid van Doesburg

DOESBURG – Zondag 9 mei neemt dominee Chris Kors met zijn familie afscheid van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.