Home / Brummen-Regiobode / Gezond eten en reisverhalen in MFC Klarenbeek

Gezond eten en reisverhalen in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – Iedere woensdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur uur staan er diverse activiteiten op het programma in Klarenbeek. Deze worden georganiseerd door de Dorpscontactpersonen en zijn bedoeld voor inwoners van Klarenbeek en omliggende dorpen.

Voor de komende weken is een gevarieerd programma samengesteld, met onder andere aandacht voor voeding en avontuur. Op 23 januari is het thema Eten we wel gezond? Mensen vinden een gezond en gelukkig leven belangrijk, maar toch zijn veel mensen ongezond en ongelukkig. Bram de Bree is integraal leefstijl- en vitaliteitscoach en vraagt zich af of voeding hierin een rol kan spelen en of mensen anders zouden moeten eten. Hij vertelt over de evolutie van de mensheid, de ontwikkelingen van voeding en wat dit doet voor onze gezondheid.
Op 30 januari vertelt Inge Wiggers-Pelgrim een boeiend reisverhaal. Afgelopen september maakte zij een geweldige rondreis door Zuid-Afrika, waarbij zij verschillende wildparken bezocht om daar de Big Five te spotten.
De vrijdagmiddag borrel, tussen 16.00 en 18.00 uur op 1 februari, wordt opgeluisterd met muziek Ramble On, een duo dat een breed repertoire ten gehore zal brengen onder het genot van een hapje en drankje.
Het 12-uurtje is op 6 februari van 12.00 tot 13.00 uur. Er wordt dan een heerlijke lunch geserveerd met diverse soepen, broodjes en een verrassend toetje. Kosten voor deze lunch zijn 6 euro. Aanmelden kan tot 1 februari via inloop@mfcklarenbeek.nl of tel. 06-12260021. Wie niet op eigen kracht naar het MFC te komen, kan gebruik maken van de vervoersdienst via Helpende Handen, tel. 06-12260021.

Lees ook

Tweede editie Human Library online

BRUMMEN – Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.