Home / Rheden-Regiobode / Getuigen gezocht van inbraak Emté Dieren

Getuigen gezocht van inbraak Emté Dieren

DIEREN – De politie is op zoek naar getuigen van de inbraak bij supermarkt Emté in Dieren, in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 december. Rond 01.00 uur is er ingebroken in de supermarkt. De daders zijn kort binnen geweest en vervolgens op hoge snelheid weggereden in de richting van de Lindelaan. Ook in de nacht van donderdag 27 op vrijdag 28 december is ingebroken bij dezelfde Emté. Ditmaal zijn de daders weggereden in de richting van de Wilhelminaweg. De politie onderzoekt beide zaken en vermoedt een verband tussen de twee gebeurtenissen. Om getuigen te zoeken, doet de politie via Facebook een oproep: “
Heeft u informatie over deze zaken? Laat het ons dan weten via de opsporingstiplijn 0800 – 6070. Een persoonlijk berichtje kan natuurlijk ook!”

Lees ook

Kasteel en park Rosendael hoopt in mei te openen

ROZENDAAL – Maandenlang zijn kasteel en park Rosendael gesloten geweest voor publiek, maar nu is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.